Nutritionist

Specialized Food Coaching

Food & Nutrition Coaching

Pellentesque in ipsum id orci porta dapibus. Proin eget tortor risus. Cras ultricies ligula

Guaranteed Results

Pellentesque in ipsum id orci porta dapibus. Proin eget tortor risus. Cras ultricies ligula

Custom Plans

Pellentesque in ipsum id orci porta dapibus. Proin eget tortor risus. Cras ultricies ligula

Learn How To Eat Healthy Without Changing Your Busy Lifestyle

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur finibus sodales urna, vel ornare orci cursus sit amet. Vivamus condimentum risus faucibus felis aliquet ullamcorper. Nulla condimentum, odio sit amet ullamcorper pretium, purus orci faucibus tortor, non suscipit lectus lorem at dolor. Aliquam rhoncus malesuada tortor, ut accumsan lectus varius non. Pellentesque ultricies vulputate nulla, id pellentesque velit interdum id.

Having Trouble Finding a Nutritous Balance?

You’re Not Alone. And I’m Here to Help!

Vestibulum ante nisl, euismod eu augue id, rhoncus pharetra urna. Mauris sit amet mi sed dolor luctus suscipit vel non enim. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Morbi pellentesque enim nec accumsan commodo. Morbi finibus lectus nec elit ultricies, quis convallis dolor mattis. Maecenas vitae mattis urna. Morbi vitae odio suscipit, suscipit

Intention Circles

Het doel van een Intention Circle is om een gedragsintentie te verankeren, zodat de gedragsontwikkeling waargemaakt kan worden.

Een cirkel bestaat uit een kring van collega’s of mede-cursisten en met een inbrenger die zijn of haar intentie inbrengt en ondersteuners die helpen bij het verankeren van die intentie. Ik begeleid de cirkel in de rol van facilitator en bewaak de regels. Tegelijkertijd doe ik ook mee als ondersteuner.

Nadat de inbrenger zijn of haar intentie heeft uitgesproken en toegelicht kunnen de anderen bepalen of de intentie voldoende Realistisch, Overtuigend, Noodzakelijk en Duurzaam (ROND) is. De inbrenger heeft de regie en achterhaalt al vragend wat iedereen nodig heeft om te gaan staan. Wanneer de cirkel voelt dat de intentie van de inbrenger ROND is, gaan zij letterlijk achter hun stoel staan en is de cirkel afgeROND.

Alle patronen die in de weg zitten om de intentie waar te maken, worden binnen de intentiecirkel op een natuurlijke wijze zichtbaar en voelbaar gemaakt en  een cirkel kan werken als een spiegel, vergrootglas en snelkookpan tegelijk. 

Commitment Circles

Een Commitment Circle is een variant op Intention Circles en heeft als doel om commitment en betrokkenheid te krijgen bij belangrijke besluiten of beleidsvraagstukken binnen een team of organisatie.

Een cirkel bestaat uit een kring van mensen die belang hebben bij het te nemen besluit, waarbij een inbrenger het besluit of beleid toelicht. De inbrenger heeft de regie en gaat de cirkel rond om te vragen wat de deelnemers nodig hebben om achter het besluit te kunnen gaan staan. Als de deelnemers voldoende vertrouwen hebben in het besluit kunnen ze gaan staan en zodra iedereen staat is de cirkel afgerond. Iedereen die nog niet staat komt nog aan het woord en op die manier wordt iedereen gehoord, zonder verhitte discussie. 

Ik begeleid de cirkel in de rol van facilitator en bewaak de regels, zonder dat ik, anders dan bij Intention Circles, zelf actief meedoe in de besluitvorming.

 

 

Waar kunnen Intentie Cirkels

voor worden ingezet?

Energy grows when your intention flows

Persoonlijk Leiderschap

Een Intentie Cirkel als spiegel bij het toetsen en verankeren van je “why”. Wat inspireert en bezielt je en wat is je persoonlijke missie? Welke patronen staan je nog in de weg?

Borging van een trainingstraject

Als afsluiting van een trainingstraject een Intentie Cirkel met de andere deelnemers om je belangrijkste voornemens en inzichten uit de training te verankeren.

Alternatief voor beoordelingsgesprek

Aan het begin van het jaar met het team ieders intentie voor dat jaar in een Intentie Cirkel behandelen. Geen feedback achteraf  van alleen je manager, maar feedforward van het hele team.

Teamontwikkeling

Een Intentie Cirkel als interventie om de teamdynamiek naar een hoger niveau te brengen door iedereen deelgenoot en ondersteuner te maken van elkaars belangrijkste intenties. 

Get Coaching!

Vestibulum ante nisl, euismod eu augue id, rhoncus pharetra urna. Mauris sit amet mi sed dolor luctus suscipit vel non enim.

Email Address
hello@divicoach.com
Call Me
(252) 235-1522
Visit Me
1234 Divi st.
San Francisco, CA 91351