Samen met 

Een persoonlijke website onder mijn eigen naam betekent niet dat ik als trainer altijd alleen werk. Gelukkig niet! Want juist in contact met collega-trainers stromen de ideeën over hoe het anders en beter kan. En nog leuker is het uiteraard om samen projecten op te pakken. Onderstaand een aantal van de collega-trainers met wie ik graag samenwerk. 

 

 

Lenny de Boeck

Lenny de Boeck

Trainer, Coach

Lenny is een powervrouw die in een ongedwongen sfeer aanvoelt wat er nodig is, zegt waar het op staat, er niet omheen draait en zo telkens bij elke groep de kern weet te raken. Een directe aanpak die werkt. Niet volgens het boekje maar door haar programma  af te stemmen op waar de groep behoefte aan heeft. Open, eerlijk, authentiek en met een gedrevenheid en passie die aanstekelijk is en enthousiasmeert. Haar expertise reikt van klantcontact en sales tot management en coaching en de ontwikkeling van teams en dit doet ze in de rol van trainer en coach. 

Loek Peters

Loek Peters

Spreker, Trainer

Loek gebruikt zijn jarenlange acteerervaring om bedrijven een nieuw perspectief te geven op het gebied van samenwerken en succesvol zijn: Maak de ander Beter. Hoe goed je je tekst ook kent hoe goed je je ook voorbereid hebt Als jouw collega niet optimaal kan acteren dan zal je nooit in een goeie scène terecht komen. De wereld van acteren zit op deze manier boordevol waardevolle en ook confronterende inzichten voor het bedrijfsleven en Loek kan deze als geen ander overbrengen.
Steffan Seykens

Steffan Seykens

Trainer, Coach, Facilitator

Steffan is een meester in subtiele interventies en is in Nederland toonaangevend als het gaat om het ontwikkelen van eigenaarschap en het echt waarmaken van gedragsverandering. Zowel de boeken die hij heeft geschreven als de werkvormen die hij heeft ontwikkeld geven blijk van een diepgaand begrip van wat mensen drijft en wat er nodig is om mensen hun intenties te laten verankeren. Groot fan ben ik van de werkvorm Intention Circles en het is altijd een plezier om te zien hoe Steffan als facilitator met geduld, stilte en uiterst subtiele interventies kwartjes kan laten vallen.

Lars Nouws

Lars Nouws

Trainer, Coach

Lars is het type trainer dat je snel in vertrouwen neemt, een betrokken luisteraar die snel de verbinding vindt en vanuit oprechte interesse een groep of individu in beweging krijgt met zijn observaties en ideeën. Omdat hij zelf sterk is in de dialoog kan hij teams een waardevolle spiegel voorhouden als het gaat om de dialogen die ze zelf met elkaar of met hun klanten voeren.

daan@daantel.nl

+31 639845290

Den Haag

Privacyverklaring